Nemeziz 19+ SG Encryption Pack

Nemeziz 19+ SG Encryption Pack

Pris 1100.00 DKK
Vejl. pris: 2200.00 DKK
Du sparer 50% Køb dem her
Ikke set hos billigsport24.dk *
Ikke set hos unisport.dk *
Bliv driblekongen af fodboldbanenEr du klar til at forelske dig i en ny fodboldstøvle? adidas’ Nemeziz 19 er landet, og der er en god grund til, at fx fodboldguden Messi dribler rundt med Nemeziz på fødderne – støvlen er skabt til dig, der har lyst til at lege med dine modstanderes følelser, drive gæk med dem og smække bolden i kassen, når du har lyst til det. Sådan har det været med Nemeziz i lang tid, men nu er 19’eren kommet, og den er klar til at gøre dit spil endnu mere elektrisk med sit fantastiske lockdown og den smidighed, der følger med.Smukkere end de flesteÉn ting er støvlens egenskaber, der nok skal hjælpe dig og dit spil på banen. En anden ting er Nemeziz 19’erens look. Og der er i den grad mulighed for at matche skønheden i dit spil med støvlens udseende. Den snørebåndsløse Nemeziz 19+ ligner nærmest en smuk rose, der skal til springe ud og åbne sig – og det skal nok inspirere dig til at folde dit spil ud på bedste vis.Sportstape klistret til fodenNemeziz 19+ er bygget med adidas’ innovative sportstape-inspirerede Tension Tape, der giver dig fantastisk lockdown og er skabt til at give dig den smidighed, som kun er de bedste driblere forundt. De adrætte bevægelser, som det geniale lockdown giver, er også hjulpet godt på vej af det 360 fit, som den anatomiske overdel byder på. Din fod får en blød følelse, og du får en direkte kontakt med bolden, når du tæmmer den, og når du dribler tårerne frem i forsvarets øjne.Super støtte til dine bevægelserDen delte ydersål tilbyder et Torsion System, der giver dig og din fod den fornødne støtte - lige meget hvor meget energi du bruger i dine bevægelser og driblinger. Det sikrer dig suveræn fleksibilitet, når du skal sætte din modstander af.SG-knopsystemFodboldstøvlerne er beregnet til spil på våde/bløde græsbaner.Produktdetaljer- Snøreløs konstruktion- Tekstiloverdel- Tension Tape giver en individuel pasform- Den delte Torsion-ydersål giver suveræn fleksibilitet- Agility-knopkonfiguration- SG-knopperne er til spil på våde/bløde græsbaner

Andre fodboldstøvler fra adidas


*) Vi har ikke fundet den valgte fodboldstøvle i den data vi har fra forhandleren, og kan derfor desværre ikke vise pris eller link her på siden.
Midseason 2021 DK

BRANDS: Nike fodboldstøvler | Adidas fodboldstøvler | Puma fodboldstøvler | Umbro fodboldstøvler | New Balance fodboldstøvler | Mizuno fodboldstøvler | Diadora fodboldstøvler | Pantofola d'Oro fodboldstøvler |
OBS: alle priser og produkter der vises på siden er vejledende. Billige-fodboldstovler.dk kan ikke holdes til anvar for hverken priser eller evt. udsolgte varer. Vi forhandler ikke nogle produkter, men linker kun videre til forhandlere af fodboldstøvler.
Sitemap, copyright 2021, Om Billige-fodboldstovler.dk | Black Friday | Læs om vores Persondatapolitik ikon Persondatapolitik og vores Cookiepolitik.