adidas - X 19+ FG/AG Encryption Pack - Grøn - Herre

adidas - X 19+ FG/AG Encryption Pack - Grøn - Herre

Pris 1100.00 DKK
Vejl. pris: 2200.00 DKK
Du sparer 50% Køb dem her
Ikke set hos billigsport24.dk *
Ikke set hos unisport.dk *
X gør dig målrettet - fodboldstøvler til den frygtløse spillerX 19+ fra adidas er støvlen til dig, der er typen, som aldrig er bange for at gå forrest, når sejren skal i hus, og når forsvaret skal nedbrydes. Den tynde overdel på denne ultralette fodboldstøvle giver en minimalistisk følelse og naturlig boldberøring, mens ydersålen er perforeret for at gøre støvlen endnu lettere. En lav kant og formstøbt hæl går sammen om at fastlåse din fod i støvlen og gør snørebånd unødvendige.Hurtig bevægelseStøvlens overdel er dækket i det supertynde og bløde X-layskin, der omfavner foden med en skøn pasform. Du kan næsten ikke mærke, at du har skoen på. Det sikrer dig en fantastisk fart og delikate berøringer, når du skal sørge for, at det er dig, der styrer spillet på banen. Den ultralette Speedframe-ydersål er perforeret for at give ren acceleration på fast underlag. Der er fart i støvlerne.Skøn konstruktion og pasformDen snøreløse konstruktion fremmer tæt boldkontakt og fastlåser mellemfoden for at give stabilitet ved eksplosivt sprint, mens den lave Clawcollar-kant fastlåser din fod i støvlen og giver kampafgørende stabilitet. Den markante 3D-støbte hæl giver dig en sikker pasform og stødabsorberende zoner, der sikrer optimal ankelbevægelse.FG/AG-knopsystemKnopsystemet på denne X-støvle er lavet som en hybridsål, der både kan anvendes til brug på alm. græs samt kunstgræs.Produktdetaljer- Konstruktion uden snørebånd- Superlet X-layskin-overdel med en lav Clawcollar-kant- Ultralet Speedframe-ydersål- Pilespidsformede knopper ved forfoden og runde knopper ved hælen- 3D-støbt hæl- FG/AG-knopper til almindeligt græs og kunstgræs

Andre fodboldstøvler fra adidas


*) Vi har ikke fundet den valgte fodboldstøvle i den data vi har fra forhandleren, og kan derfor desværre ikke vise pris eller link her på siden.


BRANDS: Nike fodboldstøvler | Adidas fodboldstøvler | Puma fodboldstøvler | Umbro fodboldstøvler | New Balance fodboldstøvler | Mizuno fodboldstøvler | Diadora fodboldstøvler | Pantofola d'Oro fodboldstøvler |
OBS: alle priser og produkter der vises på siden er vejledende. Billige-fodboldstovler.dk kan ikke holdes til anvar for hverken priser eller evt. udsolgte varer. Vi forhandler ikke nogle produkter, men linker kun videre til forhandlere af fodboldstøvler.
Sitemap, copyright 2021, Om Billige-fodboldstovler.dk | Black Friday | Læs om vores Persondatapolitik ikon Persondatapolitik og vores Cookiepolitik.