adidas - X 19.1 SG Mutator - Blå

adidas - X 19.1 SG Mutator - Blå

Pris 850.00 DKK
Vejl. pris: 1700.00 DKK
Du sparer 50% Køb dem her
Ikke set hos billigsport24.dk *
Ikke set hos unisport.dk *
X gør dig målrettet - fodboldstøvler til den frygtløse spillerX 19.1 fra adidas er støvlen til dig, der er typen, som aldrig er bange for at gå forrest, når sejren skal i hus, og når forsvaret skal nedbrydes. Den tynde overdel på denne ultralette fodboldstøvle giver en minimalistisk følelse og naturlig boldberøring, mens ydersålen er perforeret for at gøre støvlen endnu lettere. En lav kant og formstøbt hæl går sammen om at fastlåse din fod i støvlen.Hurtig bevægelseStøvlens overdel er dækket i det supertynde og bløde Speedmesh, der omfavner foden med en skøn pasform. Du kan næsten ikke mærke, at du har skoen på. Det sikrer dig en fantastisk fart og delikate berøringer, når du skal sørge for, at det er dig, der styrer spillet på banen. Den ultralette Speedframe-ydersål er perforeret for at give ren acceleration på fast underlag. Der er fart i støvlerne.Skøn konstruktion og pasformOverdelen sørger for tæt boldkontakt og fastlåser mellemfoden for at give stabilitet ved eksplosivt sprint, mens den lave Clawcollar-kant fastlåser din fod i støvlen og giver kampafgørende stabilitet. Den markante 3D-støbte hæl giver dig en sikker pasform og stødabsorberende zoner, der sikrer optimal ankelbevægelse.SG-knopsystemFodboldstøvlerne er beregnet til spil på våde/bløde græsbaner.Produktdetaljer- Snørebånd- Supertynd Speedmesh-overdel med en lav Clawcollar-kant- Ultralet Speedframe-ydersål- Pilespidsformede knopper ved forfoden og runde knopper ved hælen- 3D-støbt hæl- SG-knopperne er til spil på våde/bløde græsbaner

Andre fodboldstøvler fra adidas

adidas - Copa Sense.1 FG/AG Superlative - Sort
adidas - Copa Sense.1 FG/AG Superlative - Sort

Vejl. pris: 1700.00 DKK
Pris: 1190.00 DKK
Du sparer 30%

Køb dem her Se mere her
adidas - X 19.4 FXG Mutator - Blå
adidas - X 19.4 FXG Mutator - Blå

Vejl. pris: 400.00 DKK
Pris: 240.00 DKK
Du sparer 40%

Køb dem her Se mere her
adidas - X 19.1 FG/AG Input Code - Blå
adidas - X 19.1 FG/AG Input Code - Blå

Vejl. pris: 800.00 DKK
Pris: 480.00 DKK
Du sparer 40%

Køb dem her Se mere her
adidas - X 19.3 FG/AG Hard Wired - Blå
adidas - X 19.3 FG/AG Hard Wired - Blå

Vejl. pris: 450.00 DKK
Pris: 225.00 DKK
Du sparer 50%

Køb dem her Se mere her


*) Vi har ikke fundet den valgte fodboldstøvle i den data vi har fra forhandleren, og kan derfor desværre ikke vise pris eller link her på siden.


BRANDS: Nike fodboldstøvler | Adidas fodboldstøvler | Puma fodboldstøvler | Umbro fodboldstøvler | New Balance fodboldstøvler | Mizuno fodboldstøvler | Diadora fodboldstøvler | Pantofola d'Oro fodboldstøvler |
OBS: alle priser og produkter der vises på siden er vejledende. Billige-fodboldstovler.dk kan ikke holdes til anvar for hverken priser eller evt. udsolgte varer. Vi forhandler ikke nogle produkter, men linker kun videre til forhandlere af fodboldstøvler.
Sitemap, copyright 2021, Om Billige-fodboldstovler.dk | Black Friday | Læs om vores Persondatapolitik ikon Persondatapolitik og vores Cookiepolitik.