Mercurial Superfly 7 Academy FG/MG Dream Speed

Mercurial Superfly 7 Academy FG/MG Dream Speed

FODBOLDSTØVLE TIL BØRN

Ikke set hos billigsport24.dk *
Ikke set hos sportmaster.dk *
Ikke set hos unisport.dk *
Skabt til fart, skabt til teknik og skabt til målEn ny X er klar til fodboldbanen! X Speedflow fra adidas er klar til at gøre livet surt for din modstander. Den geniale fodboldstøvle er skabt til dig, der ønsker at træde ned i den hurtigste og letteste fodboldstøvle, når du vil på banen for at præstere. Messi er en af de mange stjernespillere, der spiller i X Speedflow, og netop hans egenskaber kommer til sin ret i den nye fodboldstøvle fra adidas - alle dele ved denne støvle er specialfremstillet til at hjælpe spilleren med at blive hurtigere både i sprint, retningsskifte og opfattelse.Blødt og fleksibeltX Speedflows overdel er lavet i helt nyt og unikt materiale. Den er sammensat af Primeknit+, der er et materiale, som er blødt og fleksibelt. Den giver komforten og tilpasser sig foden. Sammen med Primeknit+ består overdelen af laserskåret TPU, der er semigennemsigtig og giver en fast og stabil fornemmelse både i sprint og retningsskifte. Dette sikrer, at foden forbliver stabilt og fastlåst nede i støvlen under acceleration og sprint.Hurtig og let på tåSålen på X Speedflow er skabt i letvægtsmateriale og kommer med en karbonfiberplade i forfoden. Dette hjælper til at give det mest effektive afsæt og den bedst mulige overførsel af kræfter fra kroppen til fremdrift i fødderne - både ved acceleration og sprint. Fodboldstøvlens knopsystem griber effektivt fast i underlaget og giver den bedst mulige hjælp til fremdrift i kampens hede. Dette sker med hjælp fra de pileformede knopper som hjælper med til at trække støvlen frem. På FG-modellen fungerer støvlen både på græs og kunstgræs.FG/AG-knopsystemKnopsystemet på denne støvle er lavet som en hybridsål, der både kan anvendes til brug på alm. græs samt kunstgræs.Produktdetaljer- Fodboldstøvle til børn- Snøreløs konstruktion- FG-knopper til almindeligt græs

*) Vi har ikke fundet den valgte fodboldstøvle i den data vi har fra forhandleren, og kan derfor desværre ikke vise pris eller link her på siden.
Midseason 2021 DK

BRANDS: Nike fodboldstøvler | Adidas fodboldstøvler | Puma fodboldstøvler | Umbro fodboldstøvler | New Balance fodboldstøvler | Mizuno fodboldstøvler | Diadora fodboldstøvler | Pantofola d'Oro fodboldstøvler |
OBS: alle priser og produkter der vises på siden er vejledende. Billige-fodboldstovler.dk kan ikke holdes til ansvar for hverken priser eller evt. udsolgte varer. Vi forhandler ikke nogle produkter, men linker kun videre til forhandlere af fodboldstøvler.
Sitemap, copyright 2022, Om Billige-fodboldstovler.dk | Black Friday | Læs om vores Persondatapolitik ikon Persondatapolitik og vores Cookiepolitik.